Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının kıvırcık olduğunu görmek

Rüyada saçının kıvırcık olduğunu görmek

Rüyada saçının kıvırcık olduğunu görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine delalettir.

Rüyada saçının kıvırcık olduğunu gördüyseniz:

  • Yaşlı bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Rüyada saçı kıvırcık yapmak geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kıvırcık sarı saç görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine alamet eder.

Rüyada saçlarını kıvırcık görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kıvırcık saç görmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, zararların üst üste geleceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarını kıvırcık yapmak elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine işaret eder.

Rüyada kıvırcık saçlı olmak patron koltuğuna geçeceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada saçını uzun ve kıvırcık görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet eder.

Rüyada kıvırcık saçlı erkek görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments