Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçımı kestiğimi görmek

Rüyada saçımı kestiğimi görmek

Rüyada saçımı kestiğimi görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, yeni bir sayfa açacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına tabir olunur.

Rüyada saçımı kestiğimi gördüyseniz:

  • Duyduklarınız karşısında cesur şekilde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada saçını makasla kestirmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada saçınızı kestirmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada saçını makasla kestiğini görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, borçlarının biteceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kestirmekten vazgeçmek kasasının daha çok para dolacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada saçını kestirmiş olmak karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa saç kestirdiğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada saçını kestirmek istemek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine işarettir.

Rüyada siyah saç kestirmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments