Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından ıslanmak

Rüyada biri tarafından ıslanmak

Rüyada biri tarafından ıslanmak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, geçim derdine düşeceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına tabir olunur.

Rüyada biri tarafından ıslanmak gördüyseniz:

  • İşlerin çabuklaşması için insiyatifi ele alıp, kendi yaklaşım derecenizi açıkça ortaya koymanız gerekiyor.

Rüyada birisi tarafından ıslanmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, ekmeksiz kalacağına yorulur.

Rüyada biri tarafından ıslanmak ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalet eder.

Rüyada üstü ıslanmak helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, güzel günlerin kapıda olacağına, oldukça uzun bir yolculuğa yorulmaktadır.

Rüyada yorganın ıslandığını görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle ıslanmak hayırlı bir haber alınacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin yağmurda ıslandığını görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, hasta ise şifa bulacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyafetinin ıslandığını görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına delalet eder.

Rüyada deniz suyuyla ıslanmak kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments