Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ıslandığını görmek

Rüyada birinin ıslandığını görmek

Rüyada birinin ıslandığını görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işarettir.

Rüyada birinin ıslandığını gördüyseniz:

  • İlişkileriniz zorlansa da, bazı kişiler ya da iş birliklerinizin yardımını da görebilirsiniz.

Rüyada suda ıslanmak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada eşinin yağmurda ıslandığını görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurda ıslanmak hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada kuranı kerimin ıslandığını görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabılarının ıslandığını görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada paranın ıslandığını görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada idrarla ıslanmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına inanılır.

Rüyada yağmurdan ıslanmak rızkının genişleyeceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments