Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını sallamak

Rüyada saçını sallamak

Rüyada saçını sallamak çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, zor bir dönem geçirileceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada saçını sallamak gördüyseniz:

  • Çevrenizde size zorluk çıkartmak isteyen bir kimse bulunabilir.

Rüyada saçlarını sallamak bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada saçını sallamak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada bebeği kucağında sallamak aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemiden el sallamak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, hayırlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada zar sallamak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma ağacı sallamak geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada el salladığını görmek verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağacı sallamak sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments