Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını kendin kesmek

Rüyada saçlarını kendin kesmek

Rüyada saçlarını kendin kesmek sorunlarının tamamen biteceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalettir.

Rüyada saçlarını kendin kesmek gördüyseniz:

  • Size karşı tepkiler oluşması mümkündür.

Rüyada takma saç kesmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Rüyada saçlarını kendin kesmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç ucunu kesmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kendi saçlarını kesmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada uzun saç kesmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç kesmek ve ağlamak aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, umutsuzluk yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Rüyada kızının saçlarını kesmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments