Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kesmek ve ağlamak

Rüyada saç kesmek ve ağlamak

Rüyada saç kesmek ve ağlamak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, rütbe edineceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işarettir.

Rüyada saç kesmek ve ağlamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, çevreniz tarafından bencilliğiniz yüzünden eleştiri alabilirsiniz.

Rüyada saç kesmek ve ağlamak kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçının kesildiğini ve ağladığını görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç dökülmesi ve ağlamak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç kesildiği için ağlamak gülüp eğleneceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada saç kestirmek ve ağlamak son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç kestirip ağlamak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, zenginleşeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçının kesilmesi ve ağlamak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada saç için ağlamak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kişinin kazancının çoğalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments