Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç fönlemek

Rüyada saç fönlemek

Rüyada saç fönlemek huzursuz geçen günlerin biteceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, bol rızık sahibi olunacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç fönlemek gördüyseniz:

  • Borca girmekten veya aşırı harcamalardan uzak durmalısınız.

Rüyada saçlarina fön çektirmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını fönlü görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, borca batacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını fönlü görmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçı fönlemek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına tabir olunur.

Rüyada saç fönlemek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına yorulur.

Rüyada saçlara fön çektirmek güvensizliğini yeneceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine inanılır.

Rüyada saçını fönlemek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını fönlemek sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments