Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını fönlü görmek

Rüyada saçını fönlü görmek

Rüyada saçını fönlü görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını fönlü gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler uzun zamandır süregelen bazı konulara farklı şekilde yaklaşmanız, farklı şeyler denemeniz veya farklı yoldan ilerlemeniz konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada saçı fönlemek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç fön çekmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saça fön çekmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına rivayet eder.

Rüyada saçına fön çektirmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saça fön çektirmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada saçını fönlemek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını fönlü görmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine inanılır.

Rüyada saç fönlemek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments