Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına fön çekmek

Rüyada saçına fön çekmek

Rüyada saçına fön çekmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçına fön çekmek gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakabilirseniz, siz müdahale etmeden, nasıl her şeyin yoluna girdiğini görerek şaşırabilirsiniz.

Rüyada saçına fön çekmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, yarardan çok zarar getireceğine, yol alacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarına fön çekmek çok yıpranacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada saça fön çekmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, iç açıcı sözlere, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada saç fön çekmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada saçına fön çektirmek kazancının artacağına,, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada saçı fönlemek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada saç fönlemek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saça fön çektirmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments