Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını çirkin görmek

Rüyada saçlarını çirkin görmek

Rüyada saçlarını çirkin görmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, kolaylıklara kavuşacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada saçlarını çirkin gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim çalışmaları iltifatlara neden olabilir.

Rüyada saçını çirkin görmek iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada saçlarını çirkin görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, çalışıyorsa terfi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin saç görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, bir araya geleceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin ev görmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çirkin bir kadınla evlenmek sağlık sorunlarının artacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kızı çirkin görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığını çirkin görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi çirkin görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments