Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin saç görmek

Rüyada çirkin saç görmek

Rüyada çirkin saç görmek dertlerinin sona ereceğine, zaferlere doymayacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, çok büyük ses getireceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Rüyada çirkin saç gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi işini kendi yapsın, karışmamanızda fayda var.

Rüyada çirkin saç görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını çirkin görmek işlerin büyüyeceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına işarettir.

Rüyada saçını çirkin görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini çirkin görmek hileye, fesada bulaşacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çirkin ayakkabı giymek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hidayete ereceğine işaret eder.

Rüyada çirkin elbise giymek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada burun çirkin görmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çirkin bir erkek bebek görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments