Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığını çirkin görmek

Rüyada tanıdığını çirkin görmek

Rüyada tanıdığını çirkin görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına inanılır.

Rüyada tanıdığını çirkin gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal hayatınızı ilgilendiren ilişkilerinizde sıkıntılar yaşanabilir.

Rüyada tanıdık birini çirkin görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine yorulur.

Rüyada tanıdığı birini çirkin görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığını çirkin görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, en çetin zorlukların aşılacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin ayak görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği insanı çirkin görmek arkasından gıybet edeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kızı çirkin görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına işarettir.

Rüyada çirkin ve yaşlı kadın görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin bir kadını güzel görmek muradınıza ereceğinize, güçsüz ve nefessiz kalacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments