Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacın gölgesinde oturmak

Rüyada ağacın gölgesinde oturmak

Rüyada ağacın gölgesinde oturmak iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağacın gölgesinde oturmak gördüyseniz:

  • Yeni yapılanma sürecini işe yaramayan şeyleri hayatınızdan çıkartarak başlatabilirsiniz.

Rüyada ağacın gölgesinde oturmak hayır vereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaç gölgesinde oturmak her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, işlerin yolundan çıkacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölgeye oturmak bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada ağaç gölgesi görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin gölgesini görmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, sevilip sayılacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına delalet eder.

Rüyada siyah insan gölgesi görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına yorulur.

Rüyada gölgede olmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara gölge görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments