Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölgeye oturmak

Rüyada gölgeye oturmak

Rüyada gölgeye oturmak evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölgeye oturmak gördüyseniz:

  • Uzun vaadeli projeler başlatmak için iyi zamandasınız.

Rüyada ağaç gölgesinde oturmak Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gölgeye oturmak çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada ağacın gölgesinde oturmak zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının gölgesini görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına delalet eder.

Rüyada azrailin gölgesini görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına yorulur.

Rüyada karanlik gölge görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada at gölgesi görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gölge görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments