Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç gölgesi görmek

Rüyada ağaç gölgesi görmek

Rüyada ağaç gölgesi görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, zenginleşeceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine işarettir.

Rüyada ağaç gölgesi gördüyseniz:

  • Birdenbire fazlasıyla duygusallaşabilirsiniz.

Rüyada ağacın gölgesinde oturmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, içinin de rahat edeceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada ağaç gölgesi görmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına delalettir.

Rüyada ağaç gölgesinde oturmak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, mevlit okutacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan gölgesi görmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adam gölgesi görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada gölgede olmak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada kara gölge görmek kazancın artacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada melek gölgesi görmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments