Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gölgesini görmek

Rüyada birinin gölgesini görmek

Rüyada birinin gölgesini görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin gölgesini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizle ilgili kararlar almanız gerekebilir.

Rüyada sevdiğinin gölgesini görmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, giden birinin geri döneceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada melek gölgesi görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada siyah insan gölgesi görmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin gölgesini görmek mutluluğunu çoğaltacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaç gölgesi görmek moralinin bozulacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah insan gölge görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalettir.

Rüyada kadın gölgesi görmek bazı konularda önayak olunacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gölgeden kaçmak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments