Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölgede olmak

Rüyada gölgede olmak

Rüyada gölgede olmak daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, kötü haberler alacağına delalettir.

Rüyada gölgede olmak gördüyseniz:

  • Evden yapılan çalışmalar ya da çevrenizi konforlu veya kullanışlı hale getirmeniz olumlu sonuçları beraberinde getirebilir.

Rüyada insan gölgesi görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gölgeye oturmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine işarettir.

Rüyada karanlik gölge görmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, dua alacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada azrailin gölgesini görmek hoşluklarla karşılaşacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yılan gölgesi görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine işaret eder.

Rüyada siyah insan gölgesi görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının gölgesini görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah insan gölge görmek eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments