Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara gölge görmek

Rüyada kara gölge görmek

Rüyada kara gölge görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, kendini toparlayamayacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara gölge gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde aşırı derecede bencil davranmaktasınız.

Rüyada kara gölge görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına alamet eder.

Rüyada karanlik gölge görmek yakında başlayacak aşk macerasına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, başarılı bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada at gölgesi görmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada gölgeye oturmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına inanılır.

Rüyada gölge oyunu görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah gölge görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan gölgesi görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına inanılır.

Rüyada gölgeden kaçmak yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments