Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçların kesilmesini görmek

Rüyada saçların kesilmesini görmek

Rüyada saçların kesilmesini görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, fakirlerin güleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçların kesilmesini gördüyseniz:

  • Maddi kazanç sağlamak ya da genel anlamda ilerlemek için yeni fikirler geliştirmelisiniz.

Rüyada kızının saçının kesilmesini görmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, gelirinden yana memnun olacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını kesilmesini görmek rakiplerin üzüleceğine, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçı kesili görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada saçının başkası tarafından kesildiğini görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, ona şifa olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının kısa kesildiğini görmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada saçların kesildiğini görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada saçı kesilmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı işarettir.

Rüyada kadının saçının kesildiğini görmek elindekini de bitireceğine, arkasından iyi konuşulacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments