Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçların kesildiğini görmek

Rüyada saçların kesildiğini görmek

Rüyada saçların kesildiğini görmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada saçların kesildiğini gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle baş başa olun.

Rüyada eşinin saçının kesildiğini görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına işarettir.

Rüyada başka birinin saçının kesildiğini görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, helal rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının kesilmesini görmek karanlıkların aydınlanacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının saçının kesildiğini görmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, toplum içindeki değerinin artacağına yorulur.

Rüyada annesinin saçının kesildiğini görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine delalet eder.

Rüyada saçının başkası tarafından kesildiğini görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, alınganlıkların hasıl olacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine işarettir.

Rüyada saçın kesilmesini görmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç kesildiğini görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments