Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı kesilmek

Rüyada saçı kesilmek

Rüyada saçı kesilmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçı kesilmek gördüyseniz:

  • Maddi kazanç sağlamak ya da genel anlamda ilerlemek için yeni fikirler geliştirmelisiniz.

Rüyada annesinin saçının kesildiğini görmek sorunların gittikçe artacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına rivayet eder.

Rüyada saçının başkası tarafından kesildiğini görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada saçını kesili görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kadının saçının kesildiğini görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, bazı adımlar atacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının kısa kesildiğini görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına tabir olunur.

Rüyada saçımın kesildiğini görmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, mal kaybına uğrayacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada saçını kesip başkasına vermek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin saçını kesildiğini görmek çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments