Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı kesili görmek

Rüyada saçı kesili görmek

Rüyada saçı kesili görmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine alamet eder.

Rüyada saçı kesili gördüyseniz:

  • Şansını zorlayan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Rüyada saç kesip yemek hayata daha sıkı tutunacağına, işyerini kapatacağına, mal ve varlık sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçının kesildiğini görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının saçının kesildiğini görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalettir.

Rüyada oğlunun saçının kesildiğini görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına inanılır.

Rüyada saçların kesilmesini görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, anne baba duaları alınacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine delalettir.

Rüyada saçımın kesildiğini görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçın kesildiği görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine yorulur.

Rüyada saçlarının kısa kesildiğini görmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments