Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının kısa kesildiğini görmek

Rüyada saçının kısa kesildiğini görmek

Rüyada saçının kısa kesildiğini görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, insanların güvenini kazanacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, keyifli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının kısa kesildiğini gördüyseniz:

  • İnatçı bir olay için yardım teklif etmeniz durumunda, suçlanma riskiyle karşı karşıya olabilirsiniz.

Rüyada saçlarını kısa kesildiğini görmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine delalettir.

Rüyada saçının kısa kesildiğini görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada saçımın kısa kesildiğini görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarının kısacık kesildiğini görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, farklı şeyler deneyeceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının kısa kesildiğini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada saçını kısa kesildiğini görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada saçın çok kısa kesildiğini görmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, manevi mutluluğu tadacağına delalettir.

Rüyada saçını çok kısa kestirmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments