Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçları uzun ve beyaz görmek

Rüyada saçları uzun ve beyaz görmek

Rüyada saçları uzun ve beyaz görmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçları uzun ve beyaz gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada beyaz uzun saç görmek unvan sahibi olacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işaret eder.

Rüyada uzun beyaz saç görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun ve beyaz saç görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına yorulur.

Rüyada saçları uzun ve beyaz görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine delalettir.

Rüyada uzun ve düz saç görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine inanılır.

Rüyada uzun saçını kesmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada uzun saçlı adam görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçını uzun ve gür görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments