Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun beyaz saç görmek

Rüyada uzun beyaz saç görmek

Rüyada uzun beyaz saç görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun beyaz saç gördüyseniz:

  • Size yardım sunan veya belli konularda danışmanlık yapan kişilerin beklentileri farklı olabilir.

Rüyada uzun beyaz saç görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına inanılır.

Rüyada beyaz uzun saç görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada saçları uzun ve beyaz görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada uzun ve beyaz saç görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, problemleri teker teker çözeceğine, elin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada uzun saç taradığını görmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza delalettir.

Rüyada babanın saçını uzun görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine işarettir.

Rüyada uzun kadın saçı görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, namaz kılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin saçının uzun olduğunu görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, talihin yüze güleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments