Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun ve düz saç görmek

Rüyada uzun ve düz saç görmek

Rüyada uzun ve düz saç görmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun ve düz saç gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizi en iyi şekilde uyan seçimler yapmanıza yardım edebilir.

Rüyada düz uzun saç görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada uzun düz siyah saç görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, huzurunun kaçacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada uzun ve düz saç görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada uzun düz saç görmek problemlerini çözeceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını uzun ve düz görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, iyi haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun siyah düz saç görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine işarettir.

Rüyada düz ve uzun saç görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada düz uzun yol görmek yapılan işte ustalaşılacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments