Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun saçlı adam görmek

Rüyada uzun saçlı adam görmek

Rüyada uzun saçlı adam görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, yaşadığı stresin biteceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine alamet eder.

Rüyada uzun saçlı adam gördüyseniz:

  • Yürüyüşlere çıkıp biraz da spor yapabilirseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Rüyada saçı uzun adam görmek kendisiyle övüneceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada uzun saçlı adam görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada uzun burunlu adam görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, sıkıntıların aşılacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun adam görmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, bazı operasyonlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun sakallı adam görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok uzun boylu bir adam görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına yorulur.

Rüyada uzun tırnaklı adam görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, terslik yaşayacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun boylu yaşlı adam görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments