Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz uzun saç görmek

Rüyada beyaz uzun saç görmek

Rüyada beyaz uzun saç görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada beyaz uzun saç gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmenin kimseye bir faydası olmayacağı için uzak durmakta fayda var.

Rüyada beyaz uzun saç görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine işarettir.

Rüyada uzun beyaz saç görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada saçları uzun ve beyaz görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına delalet eder.

Rüyada uzun ve beyaz saç görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, işlerin çok büyümeyeceğine işarettir.

Rüyada sarı uzun saçlı kadın görmek maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının uzun saçını kesmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, umutlarının kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin uzun saçlı olduğunu görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçları uzun ve sarı görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments