Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü sevgili gördüyseniz:

  • Tartışmak veya yalnız başınıza mücadele ettiğinizi ya da çalıştığınızı bile bile yardım almaya çalışmak sizi zayıf düşürüyor.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına tabir olunur.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine alamet eder.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek bebek görmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, bereketin ve verimin olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada mavi gözlü sevgili görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments