Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçların kıvırcık olduğunu görmek

Rüyada saçların kıvırcık olduğunu görmek

Rüyada saçların kıvırcık olduğunu görmek sağlığının bozulacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, aile içinde de bereketin artacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına alamet eder.

Rüyada saçların kıvırcık olduğunu gördüyseniz:

  • Sizden ilgi bekleyen kişiler zamanınızı ya da paranızı paylaşma konusundaki cömertliğinizden rahatsız olabilir.

Rüyada kıvırcık uzun saç görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kıvırcık saçlı erkek görmek geri planda kalacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, moralin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının kıvırcık olduğunu görmek duaların kabul göreceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıvırcık sarı saç görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada saçlarını uzun ve kıvırcık görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kıvırcık saç görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saçını kıvırcık görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına yorulur.

Rüyada kıvırcık saçlı olduğunu görmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kazancının günden güne arttıracağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments