Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçtan bir tutam kesmek

Rüyada saçtan bir tutam kesmek

Rüyada saçtan bir tutam kesmek daha geniş rızık elde edeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada saçtan bir tutam kesmek gördüyseniz:

  • Yine de, kendinize manevra alanı yaratmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada bir tutam saç kesmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçından bir tutam kesmek geçim zorluğundan kurtulacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, bunalacağına yorulur.

Rüyada saçtan bir tutam kesmek kendisine ev alacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada olan bir tutam saç görmek zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına tabir olunur.

Rüyada saç tutamı görmek yeni çalışmalar yapılacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına işaret etmektedir.

Rüyada tutam saç görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada bir tutam saçın koptuğunu görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına işaret eder.

Rüyada tutam tutam saç dökülmesi görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments