Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olan bir tutam saç görmek

Rüyada olan bir tutam saç görmek

Rüyada olan bir tutam saç görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada olan bir tutam saç gördüyseniz:

  • Üstlendiğiniz yeni işlerde öğrenecekleriniz maddi gelirlerinizin artışında etkili olabilir.

Rüyada saçlarının tutam tutam döküldüğünü görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, isteklerine kulak vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek rahat geçinerek yaşayacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine inanılır.

Rüyada saçından bir tutam kesmek eline haram para geçeceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına tabir olunur.

Rüyada saçın tutam tutam döküldüğünü görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bir tutam saç görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada bir tutam saç kesmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına işarettir.

Rüyada bir tutam beyaz saç görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tutam saç görmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments