Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tutam saç görmek

Rüyada tutam saç görmek

Rüyada tutam saç görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, işlerinin iyi gideceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, canının ve malının garantide olacağına, sorunların günden güne azalacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, insanların hayranlığını kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tutam saç gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen veya sizinle aynı tarafta olmayan kişiler size zarar verebilir.

Rüyada saçının tutam tutam döküldüğünü görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının tutam tutam döküldüğünü görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine işaret eder.

Rüyada saçtan bir tutam kesmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir tutam saç kesmek çalışmalarının karşılığını alacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, düşmanlar tarafından zarar göreceğine inanılır.

Rüyada bir tutam saç görmek rahatın ve konforun yerine geleceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, stresli bir ortama gireceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç tutamı görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bir tutam beyaz saç görmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments