Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının okşandığını görmek

Rüyada saçının okşandığını görmek

Rüyada saçının okşandığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçının okşandığını gördüyseniz:

  • Kötü konuşmaktan başka kendi sırlarınızı da ağzınızdan kaçırabilirsiniz.

Rüyada oğlunun saçını kestiğini görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına inanılır.

Rüyada oğlunun saçını kestirmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalettir.

Rüyada oğlunun saçını uzun görmek işlerin rast gideceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, bolluğun ve bereketin artacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun saçını beyaz görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada saçlarının okşandığını görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına yorulur.

Rüyada oğlunun saçını kesmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayallerin yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun saçının kesildiğini görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçın okşandığını görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments