Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının okşandığını görmek

Rüyada saçlarının okşandığını görmek

Rüyada saçlarının okşandığını görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, kişinin güzel işler yapacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, alanında marka bir isim olacağına yorulur.

Rüyada saçlarının okşandığını gördüyseniz:

  • Kağıt üzerinde gerekli çalışmaları yaparak, uzun süreli amaçlarınızın peşinden gidebilirsiniz.

Rüyada oğlunun saçını kesmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine yorulur.

Rüyada oğlunun saçını beyaz görmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada oğlunun saçını kestiğini görmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun saçını uzun görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun saçını kestirmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, umutlarının tazeleneceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun saçının döküldüğünü görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçın okşandığını görmek insanlara iş öğreteceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, ortalığın karışacağına işaret eder.

Rüyada saçlarının okşandığını görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments