Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun saçının kesildiğini görmek

Rüyada oğlunun saçının kesildiğini görmek

Rüyada oğlunun saçının kesildiğini görmek her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Gelirinizi müsrifçe harcamayın.

Rüyada oğlunun saçının kesildiğini görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, kötü günler görüleceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun kolunun kesildiğini görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine işarettir.

Rüyada oğlunun kesildiğini görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına tabir olunur.

Rüyada saçı kesildiğini görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada saçının kesilmesi görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, karlı işler alacağına tabir olunur.

Rüyada annesinin saçının kesildiğini görmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, hanesine huzurun dolacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Rüyada saçını kesip başkasına vermek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçımın kısa kesildiğini görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments