Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun saçını kestiğini görmek

Rüyada oğlunun saçını kestiğini görmek

Rüyada oğlunun saçını kestiğini görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Evinizde ya da işinizde kullandığınız elektronik aletlerle sorunlarınız olabilir.

Rüyada oğlunun saçını kestirmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, zarar edeceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada oğlunun saçını kestiğini görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun sakalını kestiğini görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu kestiğini görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini saçlarını kestirmiş görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, rakiplerin alt edileceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine işarettir.

Rüyada berbere saç kestirmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç uçlarını kestirmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısa saç kestirmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments