Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun saçını uzun görmek

Rüyada oğlunun saçını uzun görmek

Rüyada oğlunun saçını uzun görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işarettir.

Rüyada oğlunun saçını uzun gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bazı küçük hayal kırıklıklarına uğramanız mümkün.

Rüyada oğlunun saçını uzun görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine işarettir.

Rüyada oğlunun saçını kestiğini görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçının okşandığını görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun saçının kesildiğini görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine delalettir.

Rüyada saçın okşandığını görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun saçını beyaz görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine işarettir.

Rüyada oğlunun saçının döküldüğünü görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun saçını kesmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, başına uğursuzluklar geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments