Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın okşandığını görmek

Rüyada saçın okşandığını görmek

Rüyada saçın okşandığını görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, iyilik ve güzellik bulacağına alamet eder.

Rüyada saçın okşandığını gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız anlaşılmanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada saçın okşandığını görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının okşandığını görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun saçının kesildiğini görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun saçını beyaz görmek destek göreceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun saçını kestiğini görmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, kararlarına saygı duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun saçını kesmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada oğlunun saçının döküldüğünü görmek bereketli günler geçirileceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun saçını kestirmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kendisine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments