Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının kestirdiğini görmek

Rüyada saçının kestirdiğini görmek

Rüyada saçının kestirdiğini görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına işarettir.

Rüyada saçının kestirdiğini gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın geliştirilmesi için fikirlerinizi dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada oğlunun saçını kestiğini görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, sağlık sorunlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada saçı küt kestirmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını boyatıp kestirmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına işarettir.

Rüyada kendi saçımı kestiğimi görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, ekmeksiz kalacağına yorulur.

Rüyada saçları kısa kestirmek işinde verimsiz olacağına, sorunların ortadan kalkacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına işaret eder.

Rüyada saçlarını kestirdiğini görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın saçını kestirdiğini görmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç kestirdiği görmek sürekli dua alarak yaşayacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments