Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının bir kısmının sarı olduğunu görmek

Rüyada saçının bir kısmının sarı olduğunu görmek

Rüyada saçının bir kısmının sarı olduğunu görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına inanılır.

Rüyada saçının bir kısmının sarı olduğunu gördüyseniz:

  • Doğrulardan korkmamalısınız.

Rüyada saçının bir kısmının sarı olduğunu görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine delalettir.

Rüyada saçlarının bir kısmının döküldüğünü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada saçın bir kısmının beyazlamasını görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada saçının bir kısmının döküldüğünü görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada saçının bir kısmının olmadığını görmek sorunların kalmayacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada saçının bir kısmının ağardığını görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çekilen hasretin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının bir kısmının beyazladığını görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments