Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının bir kısmının beyazladığını görmek

Rüyada saçlarının bir kısmının beyazladığını görmek

Rüyada saçlarının bir kısmının beyazladığını görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarının bir kısmının beyazladığını gördüyseniz:

  • Belli kişiler aniden sizi nasıl memnun edecekleri üzerine daha fazla düşünmeye başlayabilirler.

Rüyada saçlarının bir kısmının beyazladığını görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada saçının bir kısmının beyazladığını görmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmının beyazladığını görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına delalettir.

Rüyada saçların bir kısmının beyazladığını görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına yorulur.

Rüyada saçının bir kısmını beyaz görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmının döküldüğünü görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmının kel olduğunu görmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments