Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını mavi görmek

Rüyada saçını mavi görmek

Rüyada saçını mavi görmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına işaret eder.

Rüyada saçını mavi gördüyseniz:

  • Gereken gayreti göstermeniz durumunda işlerin saat gibi işlediğini göreceksiniz.

Rüyada saçları mavi görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, kazançlı çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada mavi saç görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, ümitsizliğe, planlarının bozulacağına yorulur.

Rüyada saçını mavi görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, adım atarken çok zorlanacağına delalet eder.

Rüyada mavi saçlı kadın görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada saçını maviye boyadığını görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments