Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını maviye boyadığını görmek

Rüyada saçını maviye boyadığını görmek

Rüyada saçını maviye boyadığını görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, güzel günlerle tanışılacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını maviye boyadığını gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınızın görünür olmamasına dikkat etmelisiniz.

Rüyada saçını maviye boyadığını görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına yorulur.

Rüyada evi maviye boyadığını görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının saçını siyaha boyadığını görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin saçını siyaha boyadığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine inanılır.

Rüyada saç boyamaktan vazgeçmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçımı boyadığımı görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin saç boyadığını görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, yaşamına renk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçını boyadığını görmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, gün sayacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments