Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıvırcık saç yapmak

Rüyada kıvırcık saç yapmak

Rüyada kıvırcık saç yapmak iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, iş kaybı yaşanacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kıvırcık saç yapmak gördüyseniz:

  • Sıkıntı yaşamak istemiyorsanız, uzlaşmacı olmanın veya olayları espriyle karışık yönlendirmeye çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada saçını kıvırcık yapmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçları kıvırcık yapmak hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, kara kara düşünür olacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıvırcık saç yapmak imkanlarının artacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını kıvırcık yapmak sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı kıvırcık yapmak heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kalbini tekrar hayata açacağına yorulur.

Rüyada kıvırcık salatası yapmak mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kıvırcık siyah saç görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıvırcık saçlı adam görmek emeğinden hayır göreceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments