Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kıvırcık ve uzun görmek

Rüyada saçını kıvırcık ve uzun görmek

Rüyada saçını kıvırcık ve uzun görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sıkıntılarının artacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada saçını kıvırcık ve uzun gördüyseniz:

  • Hiçkimseye güvenemezsiniz.

Rüyada kıvırcık uzun saç görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını uzun ve kıvırcık görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada saçını uzun ve kıvırcık görmek zevki sefa içinde olacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada saçını kıvırcık ve uzun görmek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, insanlarla arasının iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun kıvırcık saç görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yokluk içine gireceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıvırcık saçlı erkek çocuğu görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının saçını kıvırcık görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına işaret eder.

Rüyada kıvırcık saçlı olmak uğursuzlukların kol gezeceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments