Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa ve kıvırcık saç görmek

Rüyada kısa ve kıvırcık saç görmek

Rüyada kısa ve kıvırcık saç görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, ileri gideceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, başarılarını ispat edeceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, işinden ekmeğinden olacağına yorulur.

Rüyada kısa ve kıvırcık saç gördüyseniz:

  • Ani kararlarınız veya hızlı hareketleriniz diğerleri üzerinde güvensizlik yaratabilir, kararlarınızı sorgulamalarına neden olabilir.

Rüyada kısa ve kıvırcık saç görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, işlerinden belirsizlik olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa kıvırcık saç görmek başarı ve zenginlik getireceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada saçını uzun ve kıvırcık görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada kendini kıvırcık saçlı görmek işlerinde berekete kavuşacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıvırcık saçlı birini görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada kıvırcık saçlı bebek görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını kıvırcık saçlı görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada kıvırcık saçı düz görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments