Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçının kestiğini görmek

Rüyada birinin saçının kestiğini görmek

Rüyada birinin saçının kestiğini görmek dünya malı elde edeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada birinin saçının kestiğini gördüyseniz:

  • Hiçbir detayı kaçırmamanız, reddedilmesi zor teklifler ortaya koymanızı sağlayabilir.

Rüyada saç kestirmek istemek çok büyük bir endişeye kapılacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada saçını kestirmek ve boyatmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, amacına ulaşmayı başaracağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç kestirirken ağlamak mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, yaşamın kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada saçları kısa kestirmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sıkıntılarını atacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada saçını çok kısa kestirmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, duygularının karşılık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada berbere saç kestirmek hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah saç kestirmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç boyatmak kestirmek iyi haberler alınacağına, malının ve parasının da artacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments