Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kestirmek istemek

Rüyada saç kestirmek istemek

Rüyada saç kestirmek istemek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada saç kestirmek istemek gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son derece başarılı olabilirsiniz.

Rüyada saçını kestirmek istemek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, yeni bir semte taşınılacağına delalet eder.

Rüyada saç kestirmeyi istemek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada saçlarını kestirmek istemek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada saç kestirmek istemek haybeye para ve zaman harcayacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin saçını kestirdiğini görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin saçını kestirdiğini görmek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç kestirmiş birini görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek saç kestirmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, dünya malı elde edeceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments